Wat is VoIP-telefonie

Wat is VoIP? De voordelen van VoIP op een rij

Jouw weg naar klanttevredenheid anno 2020

 

VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’. In spreektaal betekent dit ‘bellen via het internet’. Daar waar vroeger vaak een aparte telefoonverbinding de muur inging om te kunnen bellen, komt de communicatie van bedrijven nu in de Cloud tot stand. Bij ons kan je ervoor kiezen één of meerdere abonnementen af te nemen.

VoIP-telefonie bestaat al sinds het begin van het eerste computernetwerk in 1973. Toch duurde het nog tot 1998 voordat deze technologie verder werd ontwikkeld. Plotseling werd zakelijke communicatie een stuk makkelijker. De verbinding via internet is namelijk niet alleen sneller, maar ook goedkoper dan die van een telefoonaansluiting. Bovendien struikelde niet iedereen meer over de kabels die door het kantoor liepen. En vond de eerste vorm van Skype (zonder beeld, dat wel) plaats: die ken je ook wel als ‘conference calls’.

VoIP is niet alleen veel goedkoper, maar worden ook de klantverwachtingen anno 2020 steeds hoger. De meeste klanten willen nog steeds het liefst een persoon aan de lijn hebben, zo snel mogelijk. Daarom wil je met jouw bedrijf vlekkeloos bereikbaar zijn. Als je klanten je bellen, wil je niet dat ze een bezettoon horen en het dan maar zelf uitzoeken. Daarom bieden wij naar VoIP-telefonie ook voice-applicaties aan.

De voordelen van VoIP:

 
  • Het is mogelijk om in HD te bellen, waardoor je realtime kan communiceren;

  • Voor thuiswerken is een VoIP-abonnement ideaal: zolang je maar wifi-verbinding hebt, kan je vanaf je zakelijke nummer telefoontjes plegen en ontvangen;

  • VoIP groeit mee met jouw bedrijf. Komen er nieuwe werknemers bij of wil je nieuwe nummers toevoegen? Allemaal zo geregeld en via één verbinding beheerd;

  • Je kan op vaste tijden de zakelijke telefoon laten doorschakelen naar jouw privénummer;

  • Bij een internetstoring is er geen paniek! Een Hosted VoIP herkent de storing en schakelt inkomende gesprekken automatisch door.

 
 
 

VoiceIntelligence Producten

VoIP-telefonie

vanaf €12,50 per maand

Card image cap

Je wilt zelf een makkelijk zakelijk telefoonnummer kiezen voor jouw bedrijf. Dan ben je op zoek naar VoIP-telefonie!

Psst: als je niet kan kiezen, kan je bij ons ook gewoon je oude nummer meenemen.


Naar de VoIP!

Voice-applicaties

vanaf €15,- per maand

Card image cap

Je wilt meer dan alleen bellen. Bijvoorbeeld je gesprekken opnemen, een welkomstbericht of een voicemail instellen.

Check onze store voor alle voice-apps om jouw bereikbaarheid naar een hoger plan te tillen.


Naar de voice-apps!